Ei saa šokolaadist küll ...
Põhi: 3 muna, 2 dl suhkrut, 1 dl aprikoosikompoti vedelik, 3dl jahu, 2spl kakaopulbrit, 2tl küpsetuspulbrit, 2tl vanillisuhkrut, 200g sulatatud võid.
Keskele: 400g kurnatud kompottaprikoose, 1spl sidrunimahla.
Glasuur: 50g võid, 4spl külma kohvi, 200g šokolaadi.
Kaunistus: tuhksuhkur, lumehelbe kujuga šabloon.
- Sulata või.
- Teises kausis vahusta munad suhkruga.
- Lisa muna-suhkru segule vaheldumisi aprikoosikompoti vedelik ja omavahel segatud kuivainete segu.
- Nüüd lisa massile sulatatud või.
- Pane tainas ahjuplaadile ja küpseta 180kraadises ahjus 25 minutit.
- Lõika jahtunud kook pooleks.
- Immuta pooled vähese kompotivedelikuga (NB! Ära väga palju vedelikku pane, sest muidu muutub sai liiga vesiseks ja laguneb koost!).
- Püreesta kompotiaprikoosid, lisa sidrunimahl ja sega. Määri püree kahe koogi poole vahele.
- Valmista glasuur: sulata šokolaad ja või ning lisa külm kohvi. Määri koogi peale.
- Lõika kook tükkideks. Peale kaunistuseks aseta paber, mille keskele on lõigatud lumbehelbekese kujutis ning raputa sõelaga peale tuhksuhkur.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar