Pitsapõhi: 1,5dl vett, 20g pärmi, 0,5tl soola, 2tl õli, 3,5dl jahu
Kate: mida hing ihkab ja kapist leidub :)
Antud pitsal on peal:
1.kiht õhkõrn kiht ketšupit
2.kiht pannil kuumutatuna 300g vorsit/sinki/peekonit, 1 purk Salvesti pitsakatet, pool konservi ube
3.kiht 1 suur tomat, 1 suur hapukurk viiludena, peotäis pärlsibulaid
4.kiht 2 peotäit värsket rohelist sibulat, 1 peotäis tilli
5.kiht ohtralt juustu (ka ääred olgu täis, siis tuleb mõnus krõmps äär).
- Lahusta pärm käesoojas vees ning lisa sool, õli ja vähehaaval jahu.
- Sõtku tainas pehmeks tihedaks palliks ja jäta 15 minutiks kaetult sooja seisma.
- Tõsta tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja niiskete käte abil (vähe vett) lükka tainas võimalikult õhukeseks plaadile.
- Lase tainal plaadil kerkida niikaua, kuni kuumutad pannil täidiseained.
- Kata pealt täidisainetega.
- Küpseta 220 kraadi juures, keskmisel siinil, 1o minutit. Seejärel tõsta alumisele siinile ja küpseta veel 10 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar