Kõige olulisem nipp, mis ma enda puhul olen märganud:
küpsetada tuleb just siis, kui Sul on
hea tuju ja suur tahtmine midagi head valmistada!
Samuti pole soovitav liiga tihti küpsetada, sedasi läheb kogu "fiiling" kaduma. :P
küpsetada tuleb just siis, kui Sul on
hea tuju ja suur tahtmine midagi head valmistada!
Samuti pole soovitav liiga tihti küpsetada, sedasi läheb kogu "fiiling" kaduma. :P
- Küpsetuspaberit on kergem käsitleda, kui seda vee all leotad ja siis nn kuivaks raputad. Kõva paber muutub pehmeks.
- Toasoe munakollane läheb kiiremini vahtu kui otse külmkapist võetuna.
- Kuid munavalge läheb paremini vahtu külmana.
- Biskviidi küpsetamisel ära poole küpsemise ajal ahju ust ava. Enne ahjust väljavõtmist hoia seda umbes 5 minutit poolavatud uksega ahjus.
- Et marjad koogi põhja ei vajuks, siis sega need enne jahuga.
- Küpsised tulevad parimad taluvõiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar