See aasta sai ema söödava kimbu. :)
Vaja:
1,5 suurt pakki Tosta mitmevilja röstsaia,suurem ümmargune kauss
Kreem: 400g lõhemaitselist Merevaiku, 250g hapukoor, 250g kerget (lahjemat) majoneesi, 200g külmsuitsulõhe
Kaunistus: värske salat, till, roheline sibul, kurk, kirsstomat, paprikas, redis
- Sega kokku kreemi materjal ja tükelda hulka külsuitsulõhe.
- Võta suurem ümarama põhjaga kauss...vooderda küpsetuspaberiga.
- Lõika saial ääred ära...pane kaussi sisse tihedalt vaheldumisi saiaviilud ja kreem (umbes veerand kreemist jäta pärast katmiseks).
- Lase tordil seista külmkapis paar tundi.
- Tõsta küpsetuspaberi abil kogu kupatus kausist välja ja aseta alusele.
- Määri pealt ülejäänud kreemiga (ära väga paksult kihti pane ... kreem voolab peal minema).
- Lase veel tordi põhjal külmas 1 tund tõmmata.
- Kaunista nii nagu süda lustib. Teha kurgist roose, redisest lõigata lilli. :P
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar