kolmapäev, 28. märts 2012

Rosinamuffinid valge šokolaadiga


u. 20 tk

Vaja: 100g toasoe võid, 2,5dl suhkrut, 3 muna, 1,5dl maitsestamata jogurtit, 1dl piima, 4,5dl jahu, 3/4tl söögisoodat, 1tl küpsetuspulbrit, 150g valget šokolaadi, 2dl rosinaid.

  • Vahusta või suhkruga.
  • Lisa ükshaaval munad. Vahusta.
  • Lisa jogurt ja piim. Vahusta.
  • Sega teises kausis kokku jahu, sooda ja küpsetuspulber. Ning sõelu see vahustatud segule.
  • Sega mass ühtlaseks taignaks.
  • Lisa tükeldatud šokolaad (suuremad tükid) ja rosinad. Sega läbi.
  • Täida vormid ja küpstea 200 kraadi juures 15 minutit. Jahuta muffineid enne vormist võtmist 5 minutit.
Soovitan kasutada Kalevi juustukoogi maitselist valget šokolaadi vahvli tükkidega ... muffinis on tunda mõnusalt krõmpsuvat vahvlit. :P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar