Põnev sidrunimekk jääb pikalt suhu.
Kiivi maitset oli vähe tunda...seega võib seda julgemalt sisse panna.
Taigen: 175g võid, 3 muna, 150g suhkrut, 1 tl vanillisuhkrut, 250g jahu, 1 tl küpsetuspulbrit, u.150g sidrun, 4spl piima, u.100g kiivi.Kiivi maitset oli vähe tunda...seega võib seda julgemalt sisse panna.
Kate: 1 pakk sidruni tarretist
- Sulata ja jahuta või.
- Klopi munad suhkrutega lahti.
- Lisa sulavõi, sidruni riivitud koor ja mahl. Sega.
- Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu vaheldumisi piimaga.
- Klopi tainas kohevaks ja vala lahtikäivasse koogivormi, mille põhi on kaetud paberiga ning servad määritud võiga.
- Koori kiivi ning lõika sealt kaunistuseks 3 õhukest viilu. Tõsta need kõrvale.
- Ülejäänud kiivi tükelda ja pane tainale.
- Küpseta 180kraadi juures u.35minutit või kuni kook on kuldpruun.
- Valmista seeaeg tarretis (jah, seeaeg, kui kook ahjus on)...vastavalt juhendile pakendil.
- Jahuta kook täielikult ja kui tarretis on poolpaks, siis kallata see vormi ning vajadusel siluda.
- Panna külmikusse tarretise täieliku tarretumiseni.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar