teisipäev, 11. oktoober 2011

Šokolaadikook virsikutega.

Mõnus šokolaadine suutäis ... täiuslikkusest oli puudu veel vaid vahukoor. :D

125g võid, 150g šokolaadi (vastavalt maitsele, kas mõru või piimašokolaad), 250g suhkrut, 3 muna, 150g jahu, 15g kakaod, 150g virsikuid või kompottvirsikuid.
  • Sulata või ja jahuta.
  • Sulata šokolaad.
  • Vahusta sulatatud ja jahutatud või suhkruga.
  • Lisa ükshaaval edasi vahustades munad.
  • Sõelu hulka jahu ja kakao.
  • Vahusta ühtlaseks massiks.
  • Lisa sulatatud šokolaad. Vahusta.
  • Lisa tükeldatud ja kooritud virsikud (kui kasutasid kompotivirsikuid, siis lase enne neil sõelal nõrguda).
  • Vala vormi, mille põhi on kaetud küpsetuspaberiga ja servad määritud võiga.
  • Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar